Meedoen werkt!

Dagbesteding 't Hoogkoor Optisport, Boxmeer.

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Horeca, Huishoudelijk

Algemene beschrijving

Binnen sportcentrum 't Hoogkoor kunnen scholen en verenigingen gebruik maken van de sporthal voor hun wekelijkse gymlessen. Ook is er een zwembad aanwezig waarin zwemlessen gegeven worden. Er kan ook recreatief gezwommen worden. Daarnaast bezit het sportcentrum een glowgolf (midgetgolf in het donker) en een bowlingbaan. Verder kun je hier een hapje en een drankje nuttigen. Heb je andere talenten en wil je deze benutten? Wij ondersteunen je graag om hierbij een passende dagbesteding te vinden.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Barwerkzaamheden, producten aanvullen en er wordt koffie en thee geserveerd in de publieksruimte. Daarnaast zorg dragen voor het schoonhouden van de publieke ruimte, de keuken, de glowgolf en de bowlingbaan. Opruimen van de bestellingen in het magazijn.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Iedereen wordt in zijn /haar kracht gezet door te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij de kwaliteiten. Ook wordt gekeken waar de doorgroeimogelijkheden en wensen liggen.
Er zijn geen verder geen vereiste voor deelname aan deze dagbesteding

Situering in wijk

't Hoogkoor ligt in het centrum van Boxmeer, op 15 minuten lopen van het station.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x
Woensdag
Donderdag x x
Vrijdag x
Zaterdag
Zondag

maandag en donderdag van 09:00-12:30 en 13:00-15:30
dinsdag en vrijdag van 09:00-12:00

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

In het sportcentrum is een grote publieksruimte met een bar en mogelijkheid om iets te nuttigen. Daarnaast is er een leisure centrum met een glowgolf en bowlingbaan. Ook is er een sporthal en turnhal

Wat kun je er leren

Binnen Optisport of binnen een andere locatie hanteren we het principe van wederkerigheid. Dat betekent dat je me jouw inzet tegelijk iets kunt betekenen voor een ander, de buurt, het dorp en de maatschappij. Je leert meer over jezelf en je leert meer over de maatschappij. Je leert nieuwe dingen. Niet alleen van de begeleiding maar ook van je collega's op de locatie. Verder is er de mogelijkheid om te onderzoeken welke opleiding bij je past, gericht op vaardigheden in de praktijk. UniK zorgt hierbij voor professionele coaching en begeleiding, waarbij de focus ligt op eigen krachten en talenten.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Er is altijd iemand aanwezig, niet altijd (meestal wel) iemand van UniK maar dan wel een medewerker van Optisport

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.