Meedoen werkt!

Dagbesteding Het Creatief Atelier

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Het Creatief Atelier is een kleinschalige dagbesteding, dat wil zeggen er zitten ongeveer 6 deelnemers in een groep. Er is dus veel tijd voor persoonlijke aandacht. In een rustige ontspannen sfeer kun je deelnemen aan diverse creatieve activiteiten. De activiteiten worden individueel aangeboden en de deelnemer bepaalt zelf wat hij/ zij zou willen doen. Dan maken we samen een werkplan, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van de deelnemer. Dit om te waarborgen dat de deelnemer zo zelfstandig mogelijk zijn taken uit kan voeren. Je kunt deelnemen vanaf 18 jaar en bent nooit te oud.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Op het Creatief Atelier kun je diverse creatieve activiteiten doen, je kiest altijd zelf wat je wilt doen. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Je hoeft geen kunstenaar of heel creatief te zijn om deel te nemen. Wel is het belangrijk dat je het leuk lijkt om met je handen bezig te zijn en mooie dingen te maken.

Situering in wijk

Wij zijn gevestigd in wijkcentrum De Back in de wijk Zorgvlied in Tilburg.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x
Dinsdag x
Woensdag x x
Donderdag x
Vrijdag x
Zaterdag x
Zondag x

In de ochtend lunchen wij gezamenlijk om 12:00.

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

In een prikkelarme omgeving werken wij aan onze creatieve projecten, deze ruimte heeft zeer veel daglicht en je kan vanuit de ruimte naar onze mooie binnentuin met moestuin lopen.

Wat kun je er leren

Door middel van creatieve activiteiten kun je zelfvertrouwen krijgen en nieuwe initiatieven ontwikkelen. Daarnaast kun je door het uitvoeren van creatieve activiteiten je zelfstandigheid en zelfredzaamheid bevorderen. Op deze wijze wordt je zelfbeeld op positieve wijze gestimuleerd. Natuurlijk leer je ook veel nieuwe technieken aan.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Verpleging

Geen

Omschrijving

Iedere deelnemer krijgt ondersteuning op zijn of haar niveau, er wordt waar nodig ondersteuning in gezet.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.