Meedoen werkt!

Cleanteam Bemmel

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Groen, Overige

Algemene beschrijving

Bij het Cleanteam maak je in een hal stadsbussen van BRENG en Connexxion schoon.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Wij doen dit handmatig maar maken ook gebruik van een wasstraat. Ook zorgen wij ervoor dat het terrein waar de bussen staan schoon wordt gehouden.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

We werken op de Remise van Connexxion. Dit is een plek waar bussen komen en gaan en eventueel een tijdje gestald worden. Het Cleanteam zorgt ervoor dat de bussen worden schoongemaakt en dat het remiseterrein netjes is. Het Cleanteam is voor alle mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, Het Cleanteam bestaat dan ook uit mensen met en zonder beperking. We werken hier in een hal met een wasstraat of we zijn buiten op het terrein te vinden. Je kunt hier zowel in je eentje als samen werken. In de pauze zitten we in de kantine samen met de buschauffeurs en dat is altijd heel gezellig.

Wat kun je er leren

We zien hier mensen groeien, zich ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Sommige ass.medewerkers stromen na een tijd zelfs door naar een betaalde baan. Ze hebben dan dingen geleerd waar ze eerst moeite mee hadden, zoals bv op tijd komen, afspraken nakomen, je houden aan de regels en samen te werken. En natuurlijk leren we hier een bus schoon te maken. Medewerkers ervaren dat hun bijdrage gewaardeerd wordt door de chauffeurs en dat ze echt meetellen. Bovendien verbreed en vergroot iedereen hun wereld hier, dankzij de ontmoetingen op de werkvloer

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

De begeleiding let erop dat de taken die medewerkers uitvoeren passen bij hun mogelijkheden en interesses en bieden hun hier ondersteuning in. Er is hier geen dwang, de ontwikkeling van de medewerkers staat centraal.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.