Meedoen werkt!

Buren 't Hoeckie

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief, Huishoudelijk

Algemene beschrijving

In 't Hoeckie hebben we verschillende activiteiten, waardoor jij kunt doen wat bij je past. Er zijn lichte huishoudelijke taken, zoals opruimen en de ruimte schoon en netjes houden. Je kunt creatief bezig zijn, de telefoon opnemen of boodschappen doen. We bekijken samen met jou welke activiteit het best bij je past.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Ontwikkelingsgerichte, belevingsgerichte, structuurgerichte en creatieve dagbesteding. Bij ons werk je zelfstandig aan je taken en zorgen we voor een leuke dag.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

't Hoeckie is er voor iedereen die redelijk mobiel is, wil werken met de kwaliteiten die hij of zij heeft en eventueel nieuwe dingen wil leren. ’t Hoeckie is speciaal bedoeld voor jou als je wat ouder bent.

Situering in wijk

De Buren is te vinden in een klein winkelcentrum, waar ook de Jumbo gevestigd is, te midden van een levendige woonwijk. Schuin tegenover de locatie staat een bejaardentehuis en er zijn veel appartementen rondom. In de directe nabijheid is een restaurant, zorgvoorzieningen en een peuterspeelzaal.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Maandag t/m vrijdag
9.00–15.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Wat kun je er leren

De groep van deze dagbesteding is klein, waardoor er veel aandacht is voor jou. Bij 't Hoeckie voer je daarnaast je taken zoveel mogelijk zelfstandig uit.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Geen, Enige, Gemiddeld

Verpleging

Geen

Omschrijving

De groep van deze dagbesteding is klein, waardoor er veel aandacht is voor jou. Bij 't Hoeckie voer je daarnaast je taken zoveel mogelijk zelfstandig uit.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.