Meedoen werkt!

Brasserie Dok16

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Winkel, Horeca

Algemene beschrijving

Ben jij goed in het omgaan met mensen en vind je het leuk om mensen te bedienen met eten en drinken? Of vind jij het leuk om drankjes in te schenken en in de keuken maaltijden te bereiden? Bij Brasserie Dok16 leer je werken in een restaurant. Dagelijks komen er bij ons gasten die lekker willen eten en drinken en jij kunt er met ons voor zorgen dat zij een leuke dag hebben.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Dok16 past bij jou als je wilt leren werken in een restaurant of brasserie. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan en/of in de keuken te werken. Je krijgt een opleiding tijdens het werk. Samen met je begeleider van Dok16 bepaal je wat je wilt leren.

Situering in wijk

Op het terrein Hernesseroord in Middelharnis.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x
Zondag x

Maandag t/m vrijdag van 9.30-17.00 uur
Zaterdag van 10.30-16.30 uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Wat kun je er leren

Brasserie Dok16 is gevestigd op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Bezoekers van de andere dagactiviteiten op het terrein kunnen bij Dok16 lekker koffie drinken of op hun gemak lunchen. Wil je meer informatie over Brasserie Dok16? Neem eens een kijkje op de website www.brasseriedok16.nl.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.