Meedoen werkt!

Brasserie Bloem

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Dienstverlening, Horeca

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Je werkt mee in onze gezellige Brasserie. Dit kan zijn in de bediening of in de keuken.

Bediening:
Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en lunch gerechten. Achter de bar maak je lekkere cappuccino's en drankjes voor de gasten. Verder ruim je tafels af en zorg je dat alles er netjes, gezellig en schoon uit ziet.

Keuken:
Wanneer je in de keuken werkt dan help je de kok mee met het snijden van producten, het maken van verschillende soepen en van lekkere brownies. Samen met collega's en de kok zorg je voor de lunch en op sommige dagen help je mee met het diner. Verder zorg je ervoor dat de keuken er eind van de dag weer netjes uit ziet.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x x
Zaterdag x x x
Zondag x x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

"Brasserie Bloem ligt midden op het plein in Bemmel. Er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer. Gasten komen voor een lekker bakje koffie met een zelfgemaakt appeltaartje. Rond lunch tijd is het vaak een drukte en zijn de tafels vol met gasten die lekker aan het eten zijn.
Op vrijdag en zaterdag zijn we ook open voor diner.

We hebben een mooi terras. In de lente en zomer zitten mensen graag buiten in het zonnetje. Veel fietsers en wandelaars komen even bijtanken op het terras. "

Wat kun je er leren

"We leren je hoe je gasten een welkom gevoel kan geven en hoe je bestellingen kunt opnemen en met een dienblad kan lopen. Achter de bar leren we je hoe je lekkere koffie kan zetten en hoe je met drukte om kan gaan als er veel bestellingen binnen komen.
In de keuken leert de kok hoe je met apparatuur om kunt gaan, hoe je producten mooi en handig kunt snijden. Je leert recepten lezen en gerechten maken. Ook bij drukte leer je van de kok hoe je dingen handig kunt aanpakken zodat je geen stress hebt.
Verder leren we je hoe de spoelkeuken werkt zodat alles aan het eind van de dag weer netjes en schoon erbij staat."

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

"Je wordt in de praktijk opgeleid, ontvangt coaching en begeleiding en je werkt onder begeleiding van een participatiecoach en een horecamedewerker. "

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.