Meedoen werkt!

Bosgroep de Vennen

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Groen

Algemene beschrijving

"Bosgroep de Vennen heeft een samenwerkingsverband met Staatsbosbeheer.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Nee

Beschrijving soort werk

Wij verrichten in opdracht van Staatsbosbeheer werkzaamheden uit in de omliggende natuurgebieden van Overasselt en Groesbeek. Denk hierbij aan het zagen en snoeien van bomen en struiken en het schoonmaken van parkeerplaatsen van zwerfafval. Op onze locatie in Overasselt worden boomstammen verwerkt tot haardhout en oude pallets klein gemaakt tot aanmaakhout. Het hout word gezaagd, gekloofd, ingepakt en verkocht aan onze klanten. Onze klanten vinden het dan ook erg leuk als wij bij hen het hout thuis komen afleveren.
Daarnaast onderhouden wij de tuin op ons terrein, helpen wij mee op het terrein van voetbalclub SV. Juliana in Malden en werken wij op Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. "

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer >500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Chronische ziekte, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Iedere dag starten wij vanuit onze kapschuur op het terrein van Staatsbosbeheer. Vanuit daar vertrekken wij met een klein groepje in onze bus naar het Groesbeekse Bos of naar de Overasseltse of Haterste Vennen voor onze zaag of snoeiwerkzaamheden. De anderen blijven op het terrein van Staatsbosbeheer om zich bezig te houden met het verwerken van boomstammen en pallets of met het onderhoud van de tuin. Eén ochtend in de week word er gewerkt bij voetbalclub SV Juliana in Malden en één ochtend op Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide in Mook.

Wat kun je er leren

Bij ons kan je leren zelfstandig of samen werken. Je leert om te gaan met jouw collega's en onze klanten.
Je leert hoe je veilig kan werken met gereedschap (denk aan een beugelzaag, snoeischaar, kloofmachine, bladblazer en tuingereedschap) en hoe jij dit efficiënt kan gebruiken. Ook het leren van huishoudelijk taken en tuinonderhoud behoren tot de mogelijkheden. Wij kijken met jou mee waar jij je in kan ontwikkelen en wat jouw behoeften daarbij zijn.

Groepsgrootte

10 of meer medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Wij bieden coachende en motiverende ondersteuning en begeleiding. We kijken naar ieders persoonlijke wensen en behoeften en passen hier de benodigde begeleiding en werkzaamheden op aan.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.