Meedoen werkt!

Bakkerij op de Beek, meer dan bakken alleen!

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Horeca, Huishoudelijk, Productie, Winkel, Creatief

Algemene beschrijving

Bakkerij Op de Beek is een bakkerij waar op een professionele manier diverse brood en banket producten worden gemaakt met mensen met mogelijkheden.

Toeleiding naar betaald werk

Ja

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Op de bakkerij leer je het bakken van brood, cake, vlaaien en nog veel meer lekkers. Dit doe je natuurlijk onder deskundige begeleiding. De producten van de bakkerij worden bezorgd in de wijde omgeving door onze koerier. Behalve bakken kun je hier ook andere talenten ontdekken in jezelf. Zo zijn er ook huishoudelijke taken zoals poetsen van de bakkerij, sanitair en de was doen. Ook kantine werkzaamheden kunnen behoren tot je taken, denk dan aan koffie en thee zetten en de tafels dekken. Ben je in staat zelfstandig te werken dan kun je aan de overkant van de weg bij de kringloopwinkel Allerhande werken. Je werkt dan op aansturing van het personeel van Allerhande. Daar verzorg je de koffiehoek en worden er wafels gebakken. Ook help je met het sorteren van de spullen. Begeleiding van UniK is dan op afstand.
In samenwerking met Gilde opleidingen kun je een praktijkverklaring behalen van de vaardigheden die je je hier eigen maakt.
UniK kijkt naar jouw talenten en mogelijkheden

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Iedereen wordt in zijn /haar kracht gezet door te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij de kwaliteiten. Ook wordt gekeken waar de doorgroeimogelijkheden en wensen liggen. Er zijn verder geen vereiste voor deelname aan deze dagbesteding.

Situering in wijk

Bakkerij op de Beek ligt op het industrieterrein in Panningen

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag
Zondag

Iedere dag van 08:30-16:00uur

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving werkomgeving

De bakkers van bakkerij Op de Beek in Panningen bakken (h)eerlijke broden, koekjes en vlaaien. Maar ook hartige taarten. En worstenbroodjes. De bakkers hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Tevens is er een kantine voor lichte kantine werkzaamheden en kun je werken bij de kringloopwinkel aan de overkant van de weg

Wat kun je er leren

Ben je klaar met je VSO opleiding maar weet je nog niet wat en waar je wil werken dan is bakkerij op de beek een mooie opstapplaats voor jou om te ontdekken waar je talenten en interesses liggen. Binnen deze en andere locaties hanteren we het principe van wederkerigheid. Dat betekent dat je met jouw inzet tegelijk iets kunt betekenen voor een ander, de buurt, het dorp en de maatschappij. Je leert nieuwe dingen. Niet alleen van de begeleiding maar ook van je collega's op de locatie. Verder is er de mogelijkheid om te onderzoeken welke opleiding bij je past, gericht op vaardigheden in de praktijk. UniK zorgt hierbij voor professionele coaching en begeleiding, waarbij de focus ligt op eigen kracht en talenten.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Verpleging

Geen

Omschrijving

Er is altijd iemand aanwezig van UniK. Begeleiding bij de kringloopwinkel is op afstand.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.