Meedoen werkt!

Activiteitencentrum Hearts & Letters

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Creatief

Algemene beschrijving

Hearts & Letters is een activiteitencentrum is voor mensen tussen de 18 en 65+ die (tijdelijk) begeleiding nodig hebben om hun plek in de maatschappij te kunnen (her) vinden.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Beschrijving soort werk

Creatieve werken is een middel om aan persoonlijke doelen te werken. Er zijn diverse creatieve mogelijkheden. Het doel is om een geschikte dag invulling te vinden of om een basis te voren naar werk of re-integratie. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen doelen door middel van persoonlijke werkstukken en naar eigen kunnen.

Wat moet je kunnen om deel te nemen?

Er moeten persoonlijke doelen gesteld zijn waar aan gewerkt kan worden. Een bepaalde vorm van zelfstandigheid is gewenst, er zijn geen mogelijkheden voor persoonlijk verzorging. Het is een coaching om om te leren gaan met je beperking/ problemen met betrekking tot dagbesteding.

Situering in wijk

Centraal gelegen in de wijk vlak bij het gemeente kantoor.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <200m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x
Dinsdag x
Woensdag x
Donderdag x
Vrijdag x
Zaterdag x
Zondag x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Lichamelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving werkomgeving

Een kleinschalige creatieve omgeving in huiselijke sfeer.

Wat kun je er leren

Door coaching, een goede invulling kunnen gaan geven aan je dagindeling, grenzen stellen, sociale contacten op doen en lotgenotencontacten onderhouden. Je wordt hier steeds op nieuw uitgedaagd.

Groepsgrootte

5 tot 10 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Verpleging

Geen

Omschrijving

Activiteitencentrum Hearts & Letters is in 2013 opgezet door Manou Bach. Ons activiteitencentrum draai volledig op vrijwilligers. Met ons deskundige basis team dragen wij zorg voor de (persoonlijke) begeleiding & continuïteit binnen de groepen. Zij zijn de vaste contactpersonen tussen de deelnemers, het sociaal team van de gemeente en andere betrokken zorgverleners/instanties. Ons basis team wordt versterkt door een team van zeer betrokken en waardevolle vrijwilligers.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.