Meedoen werkt!

Activiteitencentrum De Vier Torens

Terug naar overzicht

Werkaanbod

Soort werk

Belevingsgerichte dagactiviteit

Algemene beschrijving

Wij bieden diverse soorten dagbesteding aan mensen met hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke handicap. Het doel van de dagbesteding is om jou weer structuur te geven en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
Samen verstrekken wij je eigen kracht, zodat je het maximale uit je leven kunt halen.
Onze activiteiten sluiten aan bij jouw individuele doelstellingen. Je bepaalt dus zelf waar je aan werkt en stelt een individueel programma samen.

Toeleiding naar betaald werk

Nee

Rolstoel toegankelijk

Ja

Situering in wijk

Het kleinschalige activiteitencentrum is gelegen in het woonbegeleidingscentrum Velden en in de nabijheid van enkele winkels.
Er stopt een bus aan de Rijksweg op 300 meter van het activiteitencentrum.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer <500m

Mogelijke werktijden

Ochtend Middag Avond
Maandag x x
Dinsdag x x
Woensdag x x
Donderdag x x
Vrijdag x x
Zaterdag x x x
Zondag x x x

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Zintuiglijke beperking

Wat kun je er leren

Tijdens de dagbesteding ontwikkelen en behouden onze cliënten vaardigheden. Basis daarbij zijn hun individuele doelen. Onze trainingen en behoud programma’s zijn gevarieerd en afgestemd op de behoeftes van de cliënten. Denk daarbij aan sport, educatie, praktische vaardigheden, creatief, maar ook arbeidsmatige werkzaamheden (bijvoorbeeld produceren artikelen, drukwerk, groenwerkzaamheden, zorgboerderij). We helpen mensen met onze programma’s om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren binnen hun eigen omgeving en netwerk. Voor mensen die eraan toe zijn, is begeleiding naar (vrijwilligers)werk, met ondersteuning van SGL, mogelijk. Er zijn speciale programma’s voor mensen met beginnende dementie, afasie of hersenletsel met psychiatrische of gedragsproblematiek en jongeren met een handicap.

Groepsgrootte

Tot 5 medewerkers

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Verpleging

Op afroep

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit aanbod of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.