Naar inhoud Naar navigatie

Motorcycle Support Nederland (MSN) Goirle

Voor mensen met een lichte beperking of voor wie het even lastig is.

Motorcycle Support Nederland met meerdere vestigingen in Brabant begeleidt mensen met een lichte beperking , die geen zin hebben in zorg en tussen de wal en het schip dreigen te raken of zijn geraakt. MSN biedt hen via kleinschalige projecten zinvol en relevant werk in de motorwerkplaats om uiteindelijk uit te stromen naar betaald werk  bij bedrijven in de omgeving.

Sleutelen  ….. aan motoren, brommers en scooters

MSN is succesvol door de kleinschaligheid en uniek in zijn soort in Nederland. De onderneming  biedt mensen met een lichte beperking en anderen een prikkelende dagbesteding  of een leer/werk traject door te sleutelen aan motoren, brommers en scooters. En dit in een professionele omgeving en begeleiding.

Dagbesteding en/of opleiding

De deelnemers aan het project Motorcycle Support Nederland  kunnen:

  • Zich ontwikkelen tot assistent monteur.
  • Doorstromen naar bedrijven, middels stages of begeleid werken, teneinde  betaald werk te verrichten. Dit is in alle bedrijfssectoren mogelijk.

Echter hoeft dit voor de deelnemers niet hét doel te zijn: In het kader van de dagbesteding op zich kan enkel de deelname al het doel zijn.
Deelnemers krijgen namelijk de mogelijkheid zich te ontwikkelen en zich algemene en, indien nodig, specifieke  werknemersvaardigheden eigen maken.


Interesse voor een werkplek gewekt?

Kom gerust een keer kijken, ons adres is Nobelstraat 2 in Goirle, bel: 06 51861585, kijk op de website of stuur een email .