Naar inhoud Naar navigatie

Cor Unum zoekt talent!

Cor Unum (letterlijk: één van hart) is een keramisch atelier met een bijzonder verhaal. Het is een productiehuis waar hoogwaardig keramiek wordt vervaardigd in opdracht van ontwerpers en van het bedrijfsleven, maar ook een plek met een gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan er aan bijdragen de wereld iets mooier te maken.

In het kader van "ontwerpen naar de mogelijkheden van de mens" is Cor Unum gestart met een project waarbij we designers gaan koppelen aan het onbeperkte talent van mensen met een beperking, zoals bijvoorbeeld het syndroom van down. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal zorgen voor een zeer bijzondere lijn in ons assortiment.

Samenwerking met designers

Producten uit de Cor Unum collectie kenmerken zich door hun uitmuntende design. Ontwerpers met internationale bekendheid zoals Arad, Newson, Sottsass, Grcic, Lovegrove en Wanders hebben met Cor Unum samengewerkt. Ook jonge aanstormende talenten als Demakersvan, Kiki van Eijk, Wieki Somers, Joris Laarman en Bertjan Pot hebben hun designs toevertrouwd aan Cor Unum. De mensen van Cor Unum zetten hun ontwerpen met groot vakmanschap en veel liefde om in prachtige producten van zeer hoge kwaliteit.

Een professionele designer uit de groep waarmee wij samenwerken zal meewerken aan dit project.


Hoe kunt u ons helpen?

We zijn dus op zoek naar talent en hier kunt u ons bij helpen:

  • Bent u of kent u een persoon met het syndroom van Down, of een andere beperking, die graag met een topontwerper een eigen collectie wil ontwerpen, neem dan contact op met Cor Unum (073 3030058) of via email.

In een persoonlijk gesprek bespreken we vervolgens met elkaar de wensen, (on)mogelijkheden en uitgangspunten van het project.


Financiering

Om het project te kunnen financieren maken wij graag aanspraak op een vergoeding vanuit de WMO, het PGB of een andersoortig budget.