Meedoen werkt!

MEE werkwinkel: Dé website met aanbod voor mensen met een beperking

Zoek je een passende dagbesteding? Op deze website vind je een overzicht van de dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een beperking. Ook in combinatie met zorg. Met mogelijkheden door het hele land.

Belangstelling voor een dagbesteding? Neem dan direct contact op met de organisatie.

Vind de dagbesteding die bij je past!

Helmond

Kom jij bij OPJEPLAETS werken?

OPJEPLAETS is er voor verschillende generaties. Toegankelijk voor iedereen, om kennis en ervaring te delen met jongeren, senioren en mensen met een verstandelijke beperking. Wij hebben oog voor jouw talenten en bieden begeleiding bij het ontplooien daarvan.

Lees meer
Tilburg

Zorgatelier Theresia

We hebben bij onze zorgatelier Theresia nog plek voor senioren met o.a dementie, NAH (niet aangeboren hersenletsel) verstandelijke beperking.

We werken client gericht, dit houdt in dat bij de ene client creatieve activiteiten voorop staan en bij de andere client belevingsgerichte activiteiten voorop staan. samen met de client en naastbetrokkenen gaan we kijken wat de client nodig heeft en wat hij/zij leuk vindt om te doen. naast creatieve en belevingsgerichte activiteiten, hebben we een moestuin, spelen we gezelschapsspelen, gezellig tafelmoment met koffie, thee of lunch.

(zorg)Atelier voor mensen van 18-100 jaar
Landelijke website

MEE Werkwinkel

Ben je nog niet betrokken bij de MEE werkwinkel, maar wil je jouw dagbestedingslocatie extra onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op!